Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οργή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις κατηγορίες των συνδικαλιστών ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους

Οργή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις κατηγορίες των συνδικαλιστών ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους

Οργισμένη είναι η αντίδραση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για εκείνους τους ενστόλους που εκπροσωπώντας συναδέλφους τους λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους. 

«Αυτοί που διαρρέουν ότι δεν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους είναι αυτοί που δεν κάνουν την δουλειά τους, ενώ θα έπρεπε να την κάνουν», σχολίασε στο newsit.gr κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τις αντιδράσεις συνδικαλιστών αστυνομικών μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Α.Τ. Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας (15/10/2018).
Από χθες μέχρι σήμερα, συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν δηλώσεις με τις οποίες κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα ο  πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών δήλωσε πως “η ηγεσία και η Πολιτεία δεν έχουν διάθεση να συλλάβουν τους αντιεξουσιαστές”!
Αποκορύφωμα των αντιδράσεων ήταν η σημερινή αποδοκιμασία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη από αστυνομικούς όταν επισκέφθηκε το Α.Τ. Ομονοιας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις