Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο Μόναχο: «Θέλει πολύ θράσος»

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ

Με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Νάσου Ηλιόπουλου, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την παρέμβασή του σε συζήτηση με θέμα «Stemming the Illiberal Tide: The Global Challenge of Eroding Democracy» στο πλαίσιο της Διάσκεψης Ασφάλειας στο Μόναχο.

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Πριν από 11 χρόνια η Ελλάδα αντιμετώπισε μεγάλη οικονομική κρίση, μεγάλη λιτότητα και κοινωνική δυσαρέσκεια. Μετά το 2015 είχαμε μία κυβέρνηση συνασπισμού ανάμεσα σε ένα κόμμα της Αριστεράς και ένα κόμμα της Δεξιάς, πολύ μέτρια, εάν μου επιτρέπεται να πω, η οποία προσπάθησε να ελέγξει τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και να επηρεάσει την δικαιοσύνη, ωστόσο οι θεσμοί της Δημοκρατίας άντεξαν».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλει πολύ θράσος την ημέρα που σε καταγγέλλει ευρωβουλευτής του κόμματός σου ότι η κυβέρνησή σου καταπατά το κράτος δικαίου, να εμφανίζεσαι σε διεθνές φόρουμ να συκοφαντείς με αισχρά ψεύδη τους πολιτικούς σου αντιπάλους και να επιχειρείς πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας για να αμυνθείς» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και συνεχίζει: «Αυτός ήταν και αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης. Όσο θα αποκαλύπτεται -ακόμη και από στελέχη του- το σάπιο καθεστώς που στήνει τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται. Για την χώρα, τα συμφέροντά της και την Δημοκρατία».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις