Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο του “Μακελειού”

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το νέο, απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”. Θέση πήρε και η Ρένα Δούρου.

«Το “Μακελειό” είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις». «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οργισμένη αντίδραση και από την Ρένα Δούρου

“Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο ταιριάζει στους επαγγελματίες της χυδαιότητας, και τους καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος, δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”.

«Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στο δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία»« δήλωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

*Σημειώνεται πως το πρωτοσέλιδο δεν δημοσιεύεται για… προφανείς λόγους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις