Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οργή της ΝΔ για παραγωγό της ΕΡΤ που ζήτησε να… γιαουρτώσουν τον Αντώνη Σαμαρά

παραγωγός ΕΡΤ Αντώνης Σαμαράς Νέα Δημοκρατία

Ουδέν κρυπτόν στα social media. Και ένα σχόλιο στο Facebook από παραγωγό της ΕΡΤ σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε την ενόχληση από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, διευθυντής παραγωγής στην ΕΡΤ, είναι το πρόσωπο που προκάλεσε την… οργή της Νέας Δημοκρατίας.

Αιτία ένα σχόλιό του στο Facebook. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος έκανε share, ένα post ανθρώπου με τον οποίο είναι φίλος στο Facebook.

Η ανάρτηση είχε τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και το εξής κείμενο: «Ο πολιτικός που πούλησε την Μακεδονία κατά την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας. Πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYROM) ονόμασε την χώρα των Σκοπίων. Έκτοτε 120 χώρες την αναγνώρισαν ως Μακεδονία. Τώρα πουλάει εθνικοφροσυνη».

Δείτε το αρχικό post

Κάνοντας share την ανάρτηση, ο παραγωγός της ΕΡΤ έκανε κι ένα σχόλιο: «Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα!!!!», έγραψε.

Δείτε το σχόλιό του

ΝΔ: Αυτά είναι τα νέα ήθη στην ΕΡΤ;

Και επειδή τίποτα δεν μένει… κρυπτό στα social media, το σχόλιο του παραγωγού της ΕΡΤ έφτασε έως και τα… γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά, ακολούθησε η οργισμένη ανακοίνωση του κόμματος, που υπερασπίστηκε τον πρώην πρόεδρό του.

Η ΝΔ ερωτά τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, αν η δημόσια προτροπή του Δημήτρη Αναστασόπουλου συνάδει με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ».

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση:

Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις