Πολιτική

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Υπέγραψε και… ξέχασε τον Παυλόπουλο η Ζαχαράκη

Από εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στο υπουργείου Παιδείας ως υφυπουργός. Η Σοφία Ζαχαράκη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και το μεσημέρι της Τρίτης (08.07.2019) είχε μια… αμήχανη στιγμή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα κυλούσαν βάσει προγράμματος. Όλοι οι υπουργοί ήταν στην… ώρα τους στο Προεδρικό, ο θρησκευτικός όρκος δόθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν ακολούθησε η διαδικασία των υπογραφών. Με το χαμόγελο στα χείλη, η Σοφία Ζαχαράκη πήρε το στυλό και υπέγραψε.

[read4more]

Ως εδώ, όλα καλά. Η νέα υφυπουργός Παιδείας σηκώθηκε από τη θέση και κατευθύνθηκε προς το σημείο που περίμεναν τους νέους υπουργούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Μόνο που εκεί δεν… σταμάτησε.

Πάντα στις ορκωμοσίες της κυβέρνησης, μόλις οι υπουργοί υπογράφουν, ανταλλάσσουν χειραψία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. Τη στιγμή που σηκώθηκε η Σοφία Ζαχαράκη, κάποιος άλλος μιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά ο Προκόπης Παυλόπουλος περίμενε.

Και συνέχισε να περιμένει. Γιατί η Σοφία Ζαχαράκη τους… προσπέρασε όλους κι έφυγε.

Click4more: Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Αλκαίος [pics]

Άμεσα, βέβαια, είτε κατάλαβε ότι… ξέχασε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε κάποιος της το είπε. Και ενώ περπατούσε, γύρισε… τρέχοντας για να χαιρετίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, που, τι να κάνει, περίμενε καρτερικά!

Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του!

Δείτε το video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου για μείωση των τιμών σε βασικά αγαθά – Η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ατζέντα της κυβέρνησης
Η σύσκεψη γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας PosoKanei - Η κυβέρνηση «τρέχει» την υλοποίηση δεσμεύσεων και μεταρρυθμίσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 27
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56