Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Όταν οι δημοσιογράφοι άφησαν σύξυλο τον Ντάισελμπλουμ για τον… Βαρουφάκη

Όταν οι δημοσιογράφοι άφησαν σύξυλο τον Ντάισελμπλουμ για τον… Βαρουφάκη

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε σταθεί μπορστά στους δημοσιογράφους για τις καθιερωμένες δηλώσεις. Αλλά φαίνεται πως είχε υπολογίσει χωρίς τον… άσπονδο φίλο του, Γιάνη Βαρουφάκη.

Και ενώ ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών έκανε δηλώσεις για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι εκείνη που… καίγεται και θα πρέπει να “τρέξει” περισσότερο για να φτάσουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία, στο βάθος εμφανίζεται ο Έλληνας ομόλογός του.

Με τους φακέλους του στα χέρια και χωρίς γραβάτα (κλασικά), ο Γιάνης Βαρουφάκης χαμογελά προς το μέρος των δημοσιογράφων αλλά δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει για να μιλήσει. Κατευθύνεται προς την αίθουσα. Δεν είναι όμως ούτε και οι δημοσιογράφοι διατεθειμένοι να τον αφήσουν χωρίς έστω μια κουβέντα.

Και ενώ ο Ντάισελμπλουμ κάνει δηλώσεις, ακούγονται φωνές “Mr Varoufakis, Mr Varoufakis”. Ο πρόεδρος του Eurogroup “πιάνει” το… μήνυμα και τους λέει: “Πρέπει” να μιλήσετε με τον συνάδελφό μου τώρα”.
Τη στιγμή tweetαρε ο επικεφαλής του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες, Peter Spiegel.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO (σ.σ. μετά το 03.40)

Δεν ήταν βέβαια μόνο αυτό που tweetαρε ο γνωστός δημοσιογράφος για το Eurogroup. Ενημέρωσε τους followers του για το κακό κλίμα που επικράτησε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Νωρίτερα, είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Νίκο Θεοχαράκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε