Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οχετός Πάγκαλου στα “κλειστά” μικρόφωνα! “Μ@λ@κ@ς” ο Τζιτζικώτας, “εξώλης και προώλης” η Παναρίτη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξασκεί τα… γαλλικά του! Σε μικρόφωνα που είναι ανοιχτά και τα νόμιζε κλειστά… Και τι δεν είπε ο πρώην υπουργός, τόσο για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και για την Έλενα Παναρίτη!

Τι σου κάνουν αυτά τα μικρόφωνα… Όταν είναι ανοιχτά και δεν το ξέρεις, μπορεί να συμβεί το χείριστο σενάριο! Αυτό δηλαδή που συνέβη στον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος χθες βρέθηκε στον Ιανό για να προλογίσει το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, “Έρωτας και Εξουσία”, το οποίο ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα, με τις “πιπεράτες” αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου…

Στο “στόχαστρό του” βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και η Έλενα Παναρίτη, γύρω από το όνομα της οποίας είχε δημιουργηθεί “θύελλα” αντιδράσεων πριν κάποιους μήνες, όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, την προόριζε για εκπρόσωπο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό διότι η Έλενα Παναρίτη ήταν στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ είχε συνδέσει το όνομά της και με την ψήφιση των μνημονίων (σ.σ. που τότε ήταν μόνο δύο), κάτι που την έκανε “κόκκινο πανί” για το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Κάπως έτσι “κάηκε” η υποψηφιότητά της και τελικά δεν έγινε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ…

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λοιπόν, θεωρώντας πως τα μικρόφωνα δεν θα τον… προδώσουν, ξεκίνησε να “πυροβολεί”. Και μάλιστα κατά ριπάς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Tatiana Live”.

Ο δαίμων του… live streaming

Την εκδήλωση μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς μέσω live streaming, κάτι που σημαίνει πως δεν γινόταν να πέσει… ψαλίδι σε κάποιο σημείο του βίντεο, με αποτέλεσμα τα “γαλλικά” του κ. Πάγκαλου να ακούγονται κανονικά!

Μάλιστα, η όλη εκδήλωση είχε “ανέβει” κανονικά στο youtube μέχρι και πριν λίγες ώρες και φυσικά τα “γαλλικά” συμπεριλαμβάνονταν στο απόσπασμα!

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, καταφέρνει σε λίγα δευτερόλεπτα να περάσει… γενεές δεκατέσσερις τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Έλενα Παναρίτη, με εκφράσεις πεζοδρομίου.

Τον ρωτάει κάποιος: “Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;“, για να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος: “Μαλάκας που είναι, αλλά πολύ μαλάκας όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάφες του κερατά“.

Για να συνεχίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος: “Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε… Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονονολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι ατυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο… Λέει καλά τον καφέ“.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε