Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Π. Καμμένος: “Εγώ, η Παπακώστα κι ο Αντώναρος, είμαστε Καραμανλικοί…”

Π. Καμμένος: “Εγώ, η Παπακώστα κι ο Αντώναρος, είμαστε Καραμανλικοί…”
φωτογραφία: Eurokinissi

Αναφορά στο ιδεολογικό του στίγμα έκανε την Τρίτη (11.09.2018) ο Πάνος Καμμένος, από την 83η ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη και απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο Π. Καμμένος σημείωσε ότι “στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς” και δήλωσε εκφραστής του Καραμανλισμού, από κοινού με το παλαιό γαλάζιο στέλεχος και την Κατερίνα Παπακώστα.

Αναλυτικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε τα εξής:

“Με τον Αντώναρο έχουμε μια στενή σχέση για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη”.

“Η ΝΔ πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, αναγνώρισε το ΚΚΕ, τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο. Αυτή την παράταξη εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και την Κυριακή (09.9.2018) ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε υποστηρίξει ότι “οι ΑΝΕΛ εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς”.

Και μήνυμα Καμμένου σε Τσίπρα για πρόωρες εκλογές

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου στην 83η ΔΕΘ ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε και στο Μακεδονικό, λέγοντας ότι αν έρθει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, θα καταθέσει τρεις προτάσεις στον πρωθυπουργό.

Η 1η για δημοψήφισμα, η 2η να γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή ΜΕΤΑ το πέρας της θητείας της σημερινής κυβέρνησης και η 3η για πρόωρες εκλογές!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις