Πολιτική

Πάιατ: Εξαιρετική η συνάντηση με τον Νίκο Δένδια

Συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ χαρακτηρίζοντάς την ως εξαιρετική.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Τζέφρι Πάιατ σημείωσε πως η εξαιρετική συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών πραγματοποιείται μετά την «πολύ επιτυχημένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον με τον πρωθυπουργό», προκειμένου «να καταγραφούν τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας το 2020».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 13
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 94
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 19