Πολιτική

Παναγιωτακόπουλος: “Κηπουροί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!”

Λάβρος κατά του Ηλία Μόσιαλου ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μίλησε για "αυτονομαζόμενους σωτήρες της χώρας», που αναζητούν πολιτικό ρόλο και οδηγούνται σε απίστευτες γραφικότητες!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, κατηγορώντας τον πως χρησιμοποίησε το πολιτικό σύστημα που τώρα κατηγορεί «να εμφανιστεί ως αλεξιπτωτιστής στην πολιτική ζωή της χώρας, όχι σαν εκλεγμένος βουλευτής αλλά σαν ευνοούμενος του πρώην Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος».

«Προφανώς θέλει να κατοχυρώσει την κεντροαριστερή θέση του κηπουρού, στον κήπο του πολιτικού συστήματος που καταγγέλλει. Κανένας πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε (από το πολιτικό σύστημα)! Κατανοούμε το αδιέξοδο και τη μοναξιά του αλλά όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός: Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί!», τονίζει ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Η αναζήτηση πολιτικού ρόλου οδηγεί σε απίστευτες γραφικότητες, όσους βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το πουθενά τα τελευταία δύο χρόνια.
Από αυτονομαζόμενοι σωτήρες της χώρας και αφού εντυπωσίασαν με τις αρνητικές τους αποδόσεις στα καθήκοντα που ανέλαβαν, προσπαθούν να μεταμορφωθούν σε όψιμους «εκσυγχρονιστές», διακωμωδώντας τις έννοιες της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.
Αυτοί που από σκληροί υποστηρικτές των μνημονίου έγιναν όψιμοι επικριτές του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή δήλωση του κ. Μόσιαλου.
Ανακάλυψε πρόσφατα ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει στη χώρα. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που υπηρέτησε ο ίδιος μέχρι πριν λίγους μήνες διορισμένος στη θέση του κυβερνητικού απολογητή. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που χρησιμοποίησε προκειμένου να εμφανιστεί ως αλεξιπτωτιστής στην πολιτική ζωή της χώρας, όχι σαν εκλεγμένος βουλευτής αλλά σαν ευνοούμενος του πρώην Πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Αφού επιτέθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους, αφού δικαιολόγησε τις απορίες των Γερμανών για το ότι οι Έλληνες έχουν δικό τους σπίτι, αφού υπερασπίστηκε τα κάθε λογής χαράτσια και το μεσοπρόθεσμο, αφού προσπάθησε να διαλύσει το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, αφού τελικά εγκατέλειψε μέσα σε μια νύχτα τον ευεργέτη του πρώην Πρωθυπουργό, προσπαθώντας να διασωθεί πολιτικά, σήμερα απειλεί ότι θα … αναλάβει πρωτοβουλίες για τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά!
Προφανώς θέλει να κατοχυρώσει την κεντροαριστερή θέση του κηπουρού, στον κήπο του πολιτικού συστήματος που καταγγέλλει.
Κανένας πιο αχάριστος από αυτόν που ευεργετήθηκε (από το πολιτικό σύστημα)!
Κανένας πιο επικίνδυνος από αυτόν που ψάχνει δεξιά και αριστερά πολιτικούς ρόλους και δίνει τα ρέστα για την προσωπική του πολιτική διάσωση.
Κατανοούμε το αδιέξοδο και τη μοναξιά του αλλά όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός: Όπως έστρωσε έτσι θα κοιμηθεί!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επικριτικός ο Η. Μόσιαλος για τη συμφωνία των αρχηγών

Παναγιωτακόπουλος: «Κάνετε τη χώρα Μπαγκλαντές της Ευρώπης»

Παναγιωτακόπουλος: “Στείλτε σπίτι του τον κάθε Τόμσεν!”

Παναγιωτακόπουλος: «Δε θα νομιμοποιήσω αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην του ΠΑΣΟΚ»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
31
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 66