Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναγιώτης Καρίπογλου: «Η συσχέτιση με το Άουσβιτς ήταν μη ορθή και λανθασμένη»

Παναγιώτης Καρίπογλου: «Η συσχέτιση με το Άουσβιτς ήταν μη ορθή και λανθασμένη»
Φωτογραφία: Facebook

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, και περιλάμβανε ένα σκίτσο του Άουσβιτς, που έγραφε «το 16ωρο απελευθερώνει».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος έχει τη στήριξη του κόμματος της αντιπολίτευσης στις δημοτικές εκλογές. 

Λίγο αργότερα, ο Παναγιώτης Καρίπογλου έκανε νέα ανάρτηση, αναγνωρίζοντας ότι “η συσχέτιση με το Άουσβιτς ήταν μη ορθή και λανθασμένη” και ξεκαθαρίζοντας ότι “δεν αποτελεί κομματική θέση”.

 

 

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, απάντησε στον Παύλο Μαρινάκη: “Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλό θα είναι να απευθύνεται με πολιτική ευπρέπεια, όταν αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ακραία θέση από όποιον και αν εκφράζεται είτε είναι στέλεχος του κόμματός μας είτε της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο κ. Μαρινάκης που πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιούσε δημοσίως τη μετεμφυλιακή ρητορεία του μίσους.

Οφείλει, δε, να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει εκφράσει επίσημα τη θέση του για τις παλινωδίες του Υπουργού Εργασίας δια των αρμοδίων τομεαρχών του και ο κ. Καρίπογλου ήδη ανασκεύασε.

Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα ήθελε να μας εξηγήσει τι είδους νομοθετική ρύθμιση θα φέρει ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα σε 24 ώρες μίλησε για τη θεσμοθέτηση του «δικαιώματος» απασχόλησης σε δύο εργοδότες και ωράριο εργασίας 16 ωρών -όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ- με 11ωρη (!) ανάπαυση, για να διαψεύσει αργότερα τον εαυτό του μιλώντας για 8 ώρες εργασίας συνολικά και όχι αθροιστικά;”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις