Πολιτική

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και με τη βούλα

Και επισήμως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξανά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η επιστροφή του ανακοινώθηκε και στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η απόφαση να επιστρέψει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είχε ληφθεί την περασμένη Δευτέρα (03.10.2022), ύστερα από 10 μήνες.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2021. Τότε, είχε κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως δολοφόνους. Είχε πει στη Βουή, σε συζήτηση για τον κορονοϊό: «Δολοφονήθηκαν άνθρωποι! Το καταλαβαίνετε; Το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Είναι ντροπή να μιλάτε. Αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε».

Μετά τη δήλωση εκείνη και την άρνησή του να ανακαλέσει, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάρει την απόφαση να τον διαγράψει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
48