Πολιτική

Παναγιώτης Χατζηνικολάου – Κωνσταντίνος Τασούλας: Υπηρέτησε με εντιμότητα και αφοσίωση

Τη θλίψη του για το θάνατο πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Χατζηνικολάου, και πατέρα του Νίκου Χατζηνικολάου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας ανέφερε πως ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου υπηρέτησε τους συμπολίτες του με εντιμότητα και αφοσίωση.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Ο Π. Χατζηνικολάου υπηρέτησε τον τόπο και τους συμπολίτες του με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Η αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη πορεία του στο δημόσιο βίο της χώρας μας ξεκίνησε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 1963, όταν και εξελέγη βουλευτής Έβρου με την ΕΡΕ. Στη Μεταπολίτευση εκλεγόταν ανελλιπώς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως το 1993, ενώ αξιομνημόνευτη είναι η εργατικότητα και η αφοσίωση που επέδειξε κατά τη θητεία του ως υπουργός στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και ως αναπληρωτής υπουργός στο υπουργείο Γεωργίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης αφήνει χυδαία υπονοούμενα για τους δικαστές, για να δείτε πώς πέφτουν οι μάσκες
Ο υπουργός Υγείας θύμισε ότι με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη από το 2024, οι ίδιοι οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε Ολομέλεια ψηφίζουν σε μυστική διαδικασία ποιον επιθυμούν να προαχθεί στο αξίωμα
Άδωνις Γεωργιάδης 5
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές και Εξεταστική Επιτροπή: «Επικίνδυνος είναι αυτός που αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη»
Η απάντηση της κυβέρνησης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μετά τις αιχμές κατά του Αρείου Πάγου και την προαναγγελία κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την υπόθεση.
Παύλος Μαρινάκης
Διπλωματικές πηγές για επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Στο τραπέζι θαλάσσιες ζώνες, μεταναστευτικό και επενδύσεις
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε επαφές στην Τρίπολη με τη λιβυκή ηγεσία – Συμφωνήθηκε νέος γύρος τεχνικών συνομιλιών για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λιβύη