Πολιτική

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αναλαμβάνουν την προσπάθεια οργάνωσης του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης και θα μετέχουν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει πρόσκληση, στη βάση της συλλογικότητας και της ισοτιμίας, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μέλη της ΚΠΕ και της ΚΟ, οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών χώρων, οργανωτικά και περιφερειακά στελέχη.

Επιπλέον, εντός των επόμενων ημερών προγραμματίζεται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην Ελιά, καθώς επίσης και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης. “Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες”, σημειώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάντηση Βενιζέλου στο Newsit από τη ΔΕΘ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η κεντροαριστερά, της κεντροαριστεράς….

Καμμένος για ΕΝΦΙΑ: Να καταψηφίσουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Τα επιπλέον έσοδα από τον ΦΠΑ λόγω του αυξημένου κόστους ενέργειας θα μπορούσαν να δοθούν για την στήριξη των πολιτών – Εξετάζονται μέτρα για αλιείς
Ο πρωθυπουργός ζήτησε ευρωπαϊκή ευελιξία έτσι ώστε να αξιοποιηθούν προσωρινά τα έσοδα και να μετατραπούν σε μέτρα στήριξης των πολιτών - Το αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για το SAFE
Μητσοτάκης
99