Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρολάρει τον εαυτό του στο Tik Tok

Πανελλήνιες 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρολάρει τον εαυτό του στο Tik Tok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρολάρει τον εαυτό του στο Tik Tok, λέγοντας ότι ήθελε να κάνει ένα βίντεο για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους υποψήφιους για τις Πανελλήνιες 2023, ωστόσο αποκαλύπτει ότι οι συνεργάτες του τού είπαν «σταμάτα. Καλή επιτυχία εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους».

Σήμερα Πέμπτη (1.6.2023) ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2023 στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και γι’ αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να κάνει ένα σχετικό βίντεο με ευχές στο Tik Tok. «Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις;”», λέει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, συνοδεύει την ατάκα του με το ηχητικό meme που κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό στο ίντερνετ, όπου ακούγεται κάποιος να φωνάζει «σταμάτα». «Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους», ισχυρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι του είπαν οι συνεργάτες του και δείχνει τις επισκέψεις του σε περίπτερα άλλων κομμάτων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τρολάρει τον εαυτό του, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα άλλα κόμματα και τελικά η ΝΔ συγκέντρωσε ποσοστό σχεδόν 41% στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ξεπερνώντας το 20% στη διαφορά της με τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν Πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς», δηλώνει στο τέλος του βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ μετά από αυτό αποκαλύπτει την ιδέα του για το εν λόγω βίντεο, λέγοντας ότι ήθελε να ακούγεται «ο ήχος από το Luben».

Δείτε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις Πανελλήνιες 2023:

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις