Πολιτική

Πανευτυχής ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον γιο του Αθανάσιο – Περσέα στο συνέδριο του Economist

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον γιο του, Αθανάσιο – Περσέα, ποζάρει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε μια φωτογραφία από το συνέδριο του Economist.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει πως «δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είσαι σε σπουδαία γεγονότα για την ζωή σου μαζί με τα παιδιά σου. Να χαίρεστε τα δικά σας όλοι οι γονείς!».

Δείτε την ανάρτησή του

Φωτογραφίες από: Facebook / Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επιδότηση του diesel επεκτείνεται και τον Ιούλιο, τέλη Ιουνίου η εφάπαξ ενίσχυση με 150 ευρώ για κάθε παιδί
Ο πρωθυπουργός άφησε αιχμές για τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού λέγοντας πως «φαίνεται να επαναλαμβάνουν παλιές λογικές, με πρωτοεμφανιζόμενους ή επανεμφανιζόμενους πρωταγωνιστές»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
89