Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παντρεύονται Κικίλιας – Μπαλατσινού: Είμαστε πολύ χαρούμενοι – video

Παντρεύονται Κικίλιας – Μπαλατσινού: Είμαστε πολύ χαρούμενοι – video
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η (αιφνιδιαστική) αγγελία γάμου έπιασε πολλούς στον «ύπνο». Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και ο βουλευτής της ΝΔ δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη στην προσωπική του ζωή.

Ο Βασίλης Κικίλιας (;) έτυχε να είναι καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (10.04.2019) στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε έρθει στο φως η αγγελία του γάμου του με τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή.

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσινού και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής“, αναφέρει η αγγελία.

Φυσικά, ο Βασίλης Κικίλιας δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ευχές (αλλά και πειράγματα) από τους παρουσιαστές Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο αλλά και από τους Μανώλη Χριστοδουλάκη και Μάριο Γεωργιάδη που ήταν μαζί του καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής.

«Το σκεφτήκατε καλά;» τον ρώτησε ο Χρήστος Κούτρας, σημειώνοντας πως είναι από τους τελευταίους εργένηδες της Βουλής.

«Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε και αποκάλυψε ότι ο γάμος με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει τον Ιούνιο «σε μια ενορία της Αθήνας». Ως πρώην μπασκετμπολίστας, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε… ντρίπλα όταν τον ρώτησαν αν ο γάμος θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή διότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών παραμένει στο τραπέζι. «Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και μια πολύ μεγάλη μάχη».

Στα… πειράγματα που δέχτηκε, ο ευτυχής Βασίλης Κικίλιας, απαντούσε με ένα πλατύ χαμόγελο. «Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις