Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παπαγγελόπουλος: Η δεύτερη κασέτα, τα «έξοδα» και «εγώ δεν είπα τίποτα για την Μαρέβα»

Παπαγγελόπουλος: Η δεύτερη κασέτα, τα «έξοδα» και «εγώ δεν είπα τίποτα για την Μαρέβα»

Με τις ηχογραφήσεις να αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια όσων συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, φαίνεται να ανοίγουν στόματα και μάλιστα από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με πηγές από το ΚΙΝΑΛ από την σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής στην οποία καταθέτει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος,  ο ίδιος αναφερόμενος στα ηχητικά ντοκουμέντα αλλά και στην επίμαχη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να είπε:

Click4More “Σεισμός” από τις συνομιλίες Παππά – Μιωνή! Οι αντιφάσεις που εντοπίζουν στην ΝΔ

«Οι πρώτες διαρροές πάντως έλεγαν για κασέτα που έχει και μένα μαγνητοφωνήσει. Άρα έχει ο Μιωνής και εμένα μαγνητοφωνήσει. Αλλά αυτή την κασέτα δεν την βγάζει. Γιατί εγώ το μόνο που είχα πει ήταν «για τα έξοδα».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται να διαχώρισε την θέση του από το Νίκο Παππά λέγοντας για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι: 

«Και αν ακόμα αυτά που λέγονται για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι σωστά, λέγεται πουθενά ότι εγώ ζήτησα κάτι για την Μαρέβα; Πουθενά στο ηχητικό. Κι όμως έπαιξαν χθες τα ΜΜΕ ότι δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησαν την κα Γκραμπόφσκι. Πουθενά δεν βγαίνει ότι εγώ είπα κάτι για την Μαρέβα».

Αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα πάντα με πηγές από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Παπαγγελόπουλος σε διάλογο που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο ο οποίος τον κατηγόρησε για διαρκή υπεκφυγή και δημιουργία εντυπώσεων λέγοντάς του «Λέτε για Σαμαρά, όμως στοιχεία δεν φέρνετε» του είπε: «Δεν αναφέρθηκα στην φερόμενη μίζα των 2,6 εκ που αναφέρεται σε Παπασταύρου – Σαμαρά διότι δεν γνωρίζω και δεν έχω κανένα στοιχείο και σέβομαι το τεκμήριο αθωότητας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις