Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παπαγγελόπουλος: Η κ. Τσατάνη έπρεπε να πάει φυλακή

Παπαγγελόπουλος: Η κ. Τσατάνη έπρεπε να πάει φυλακή


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Τόνισε ότι έχει τη στήριξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η κ. Τσατάνη έπρεπε να πάει φυλακή.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε για σκευωρίες εις βάρος του και δεν δίστασε να εξαπολύσει πυρά κατά των τεσσάρων εισαγγελέων.

«Πρέπει να δούμε τι είπαν οι τέσσερις εισαγγελείς, και κυρίως ποια είναι η προσωπικότητά τους όπως αναδεικνύεται από τις καταθέσεις τους. Λένε ψέματα και αποδεικνύεται από τις καταθέσεις τους. Και οι τέσσερις ήταν πικραμένοι, κάτι ήθελαν και δεν το πήραν. Δεν ξέρω εάν με εκδικούνται, αλλά έχουν τεράστια πίκρα και έχουν να συγκαλύψουν τεράστιες ευθύνες. Η κ. Τσατάνη έπρεπε να πάει φυλακή, έβαλε στο αρχείο μια υπόθεση χιλιάδων σελίδων, διαβάζοντας τη δικογραφία σε λίγες ώρες. Ο κ. Αγγελής δεν είπε τίποτα για Ρασπούτιν. Αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία συγκεκριμένα για τη Novartis και όχι μόνο δεν τα παρέλαβε αλλά δεν ενήργησε στη για να τα παρέλαβε. Εάν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ρίξει μια ματιά στις καταθέσεις των 4, θα πρέπει να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε βάρος τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω τη στήριξη τους ελληνικού λαού όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη οι πολίτες. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας για βρώμικο και ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του από «διεφθαρμένους, διαπλεκόμενους και επίορκους».

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και επέμεινε στην θέση που είχε διατυπώσει ότι η Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους.

Αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες σχολίασε…. «Βεβαίως πρέπει να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά να τηρηθεί η νομιμότητα. Να καταθέσουν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιτίθεται για την κατάθεσή τους. Έχει ανοίξει το τρελάδικο βγήκαν οι τρελοί στους δρόμους. Θα τους ξαναμαζέψουμε… Εχει πέσει στους ώμους μου να αποκαλύψω τα τέρατα και σημεία που διαπράττονται από ορισμένες συνιστώσες της ΝΔ. Της συνιστώσας της παράνοιας και της συνιστώσας της διεφθαρμένης. Προσπαθούν καιρό να τρομοκρατήσουν τους προστατευόμενους μάρτυρες. Είναι μεγάλη απόδειξη της ενοχής και τους τρόμου τους. Να τους εκφοβίσουν όταν λένε ότι θα τους βγάλουν τις κουκούλες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις