Πέμπτη, 23 Μαΐ
27oC Αθήνα

Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες

Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες
Φωτογραφία αρχείου InTime

“Εδώ και δύο χρόνια έχω στοχοποιηθεί από μία εγκληματική οργάνωση”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για την Προανακριτική Επιτροπή και υποστήριξε πως κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συμπλήρωσε πως “στο σημείο που έχω φτάσει δεν φοβάμαι τίποτα” και χρησιμοποίησε τους στίχους τραγουδιού, δηλώνοντας, “είμαι ακόμη ζωντανός”.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελόπουλο, κάποια μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, χρησιμοποιούνται για την στοχοποίηση του και τόνισε ότι θα αποκαλύψει ονόματα και καταστάσεις όταν κληθεί να καταθέσει στη Βουλή.

Ερωτηθείς για τα όσα του αποδίδονται από πρόσωπα που υπηρέτησαν στον χώρο της Δικαιοσύνης, απάντησε ότι από τους εισαγγελείς μόνο η κυρία Ράικου έχει καταφερθεί δημόσια εναντίον του, ενώ σε ό,τι αφορά τον κ. Αθανασίου, τόνισε πως είτε όσα είπε είναι ψέμματα, οπότε πρέπει να κατηγορηθεί για ψευδορκία, είτε λέει αλήθεια, οπότε είναι ένοχος για παράβαση καθήκοντος.

Σε κάθε περίπτωση, “όσοι με κατηγορούν είναι είτε υποκινούμενοι, είτε βγάζουν προσωπική πικρία”, πρόσθεσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Σε ό,τι αφορά το θέμα με τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, δήλωσε ότι “οι μάσκες έπεσαν για τους σκευωρούς, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης”. Όπως είπε η νομιμότητα δεν διαπραγματεύεται και οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως επιθυμούν, σύμφωνα με το νόμο. Συμπλήρωσε δε, πως κάποιοι απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες και προσπαθούν να τους εκφοβίσουν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις