Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παπαγγελόπουλος: Να καλέσετε τον κ. Παππά στην επιτροπή να σας πει αν φάσκει κι αντιφάσκει

Παπαγγελόπουλος: Να καλέσετε τον κ. Παππά στην επιτροπή να σας πει αν φάσκει κι αντιφάσκει

Γύρω από το ηχητικό Παππά – Μιωνή κινήθηκε και σημερινή εξέταση του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την Προανακριτική της Βουλής.

Σήμερα ο κ. Θανάσης Πλεύρης αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Καραγκούνη καθώς έχασε την μητέρα του.

Σύμφωνα με πηγές από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε όσον αφορά τις αναφορές στην Μαρέβα Μητσοτάκη: «Το όνομα Παπαγγελόπουλος ακούστηκε πουθενά γι’ αυτό; Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι;»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καραγκούνης τον ρώτησε:  Ο κ.Παππάς σύμφωνα με το ηχητικό είπε ότι θα σας πει να καλέσετε τη «τύπισσα» εννοώντας την Τουλουπάκη, και να της μιλήσετε.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Που αποδεικνύεται ότι τα λέει ο κ. Παππάς;

Κ. Καραγκούνης: Στο ηχητικό που κατατέθηκε στην Επιτροπή.

Δ. Παπαγγελόπουλος: Γιατί ρωτάτε εμένα; Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κο Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε άλλα λες εκεί άλλα λες εδώ. Ο κ.Παππάς είναι νέος και έχει αντοχές.

Πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ πάντως έλεγαν ότι δεν βλέπουν να παίρνει αποστάσεις ο κ. Παπαγγελοπουλος από το Νίκο Παππά.

Επιλεκτικό Αλτσχάϊμερ

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι ο κ. Παππαγελοπουλος συνεχίζει να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, να ψεύδεται συνεχώς και να αποκαλύπτεται ότι έχει επιλεκτικό Αλτσχάιμερ. Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι ο κ.Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κ.κ. Φιλιππάκη, Τάρκα, Μιωνή και Παπασταύρου.

Όταν του επισημάνθηκε ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, επικαλέστηκε το υπόμνημα Φιλιππάκη. Όταν του ειπώθηκε ότι δεν το λέει αυτό, επικαλέσθηκε ασθενή μνήμη και το ανακάλεσε.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι -δεν θυμάται πότε- στη συνάντηση με τον κ.Σαμαρά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ο κ.Σαμαράς του ζήτησε να βοηθήσει τον κ. Παπασταύρου μέσω της κ. Τουλουπάκη! Όταν του επισημάνθηκε πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να ισχύει καθώς η κ.Τουλουπάκη  ανέλαβε την υπόθεση το 2017,  “θυμήθηκε”ότι ήταν βοηθός του κ. Αθανασίου!

Όταν του ειπώθηκε πως η κ.Τουλουπάκη ανέλαβε βοηθός του κ. Αθανασίου το 2016, ενώ η υπόθεση είχε αποσταλεί από τον κ.Αθανασίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τον Σεπτέμβριο του 2015, δεν θυμόταν! Σήμερα, καταλήγουν οι πηγές, υπέπεσε σε μεγάλες αντιφάσεις.

Σύμφωνα με πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι συνάντησε τον κ. Σαμαρά στο σπίτι του και ότι του ζήτησε να βοηθήσει τον Παπασταύρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις