Πολιτική

Παπακώστα για επίθεση Ρουβίκωνα: Να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση που ζημιώνει την χώρα

«Πρέπει να αξιολογηθεί από την αρχή το πλαίσιο φύλαξης των στόχων» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στην ιρανική πρεσβεία, που εξέθεσε τον αστυνομικό φρουρό. Ταυτόχρονα ζήτησε να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση του περιστατικού, γιατί ζημιώνει την εικόνα της χώρας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, τόνισε πως και το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να αξιολογηθεί, και πως κινούνται ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα

«Προφανώς πρέπει να αξιολογήσουμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, αυτό είναι το πρώτο. Προφανώς αξιολογώντας το περιστατικό, θα δούμε, θα αξιολογήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι διαδικασίες οι οποίες κινούνται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι, προς χάριν της επικοινωνίας, ζημιώνεται ως μη όφειλε, πολύ η εικόνα της χώρας από κάποιους οι οποίοι βλέπω ότι έχουν υιοθετήσει παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές, προκειμένου να επιτύχουν αυτή την επικοινωνία. Ζημιώνοντας, πάρα πολύ την εικόνα της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81