Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παπακώστα για επίθεση Ρουβίκωνα: Να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση που ζημιώνει την χώρα

Παπακώστα για επίθεση Ρουβίκωνα: Να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση που ζημιώνει την χώρα

«Πρέπει να αξιολογηθεί από την αρχή το πλαίσιο φύλαξης των στόχων» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στην ιρανική πρεσβεία, που εξέθεσε τον αστυνομικό φρουρό. Ταυτόχρονα ζήτησε να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση του περιστατικού, γιατί ζημιώνει την εικόνα της χώρας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, τόνισε πως και το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να αξιολογηθεί, και πως κινούνται ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα

«Προφανώς πρέπει να αξιολογήσουμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, αυτό είναι το πρώτο. Προφανώς αξιολογώντας το περιστατικό, θα δούμε, θα αξιολογήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι διαδικασίες οι οποίες κινούνται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι, προς χάριν της επικοινωνίας, ζημιώνεται ως μη όφειλε, πολύ η εικόνα της χώρας από κάποιους οι οποίοι βλέπω ότι έχουν υιοθετήσει παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές, προκειμένου να επιτύχουν αυτή την επικοινωνία. Ζημιώνοντας, πάρα πολύ την εικόνα της χώρας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις