Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παπαμιμίκος για το φιάσκο στη ΝΔ: Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε τεχνικό θέμα αναφέρθηκε σήμερα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφερόμενος στο φιάσκο στις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

“Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουν” είπε ο κ. Παπαμιμίκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
“Εγώ ρώτησα τους τεχνικούς της εταιρείας και μου έλεγαν ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα, όμως μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Επέμεινε ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο με νόημα συμπλήρωσε ότι “δεν μπορώ βέβαια να γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το τι έγινε με το φιάσκο της Κυριακής”.

Ως προς τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο κ. Παπαμιμίκος αναφερόμενος στα όσα είπε ο Ν. Κακλαμάνης εναντίον του μίλησε για ρατσιστικού τύπου επιθέσεις γιατί είναι νέος στην ηλικία τονίζοντας “Ο Παπαμιμίκος είναι εδώ. Κάποιος λέει ότι ο Παπαμιμίκος κρύβεται σε λαγούμια”
Σε ό,τι αφορά στην απαίτηση κάποιων για παραίτησή του ο κ. Παπαμιμίκος είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι αυτό θα ήταν η εύκολη λύση, “έπρεπε να παραμείνω για να διασφαλιστεί η διαδικασία” τόνισε.
Ως προς το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει τονίσει ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί του ενώ και οι άλλοι υποψήφιοι, Μητσοτάκης – Γεωργιάδης του καταλογίζουν πολιτικές ευθύνες ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε πως δεν θέλει να απαντήσει πριν τη διενέργεια εκλογών σε κανέναν από τους υποψηφίους.
“Ζήτησα ήδη και ζητώ ξανά συγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί” τόνισε.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε