Πολιτική

Παπανώτας για Κασσελάκη: Ο πατέρας του μου είπε ευχαριστώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη ένα παράπονο για τη συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, αποκαλύπτοντας το «ευχαριστώ» που του είχε πει ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο όμως ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε σε χρόνο dt όταν επανήλθαν στη δημοσιότητα παλιότερες τοποθετήσεις του δημοσιογράφου για τις γυναικοκτονίες.

Το βράδυ της Παρασκευής (31.05.2024), ο Δημήτρης Παπανώτας είναι καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark και, μεταξύ άλλων, μιλά και για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για τη δήλωσή του αλλά και για το «ευχαριστώ» που του είχε πει ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η συγκεκριμένη μου δήλωση αφορούσε συγκεκριμένα πράγματα και όποιος γνωρίζει ελληνικά… ήταν χιλιάδες οι άνθρωποι που μου είπαν: “μα, τι είπες τελικά το περίεργο;”. Όταν, όμως -το έχει ζήσει και ο κ. Κασσελάκης- παίρνουν μία δήλωσή του και κόβουν, ράβουν και φτιάχνουν…

Παραδείγματος χάριν είναι το ίδιο να πεις ότι “δεν βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη” με το να πεις “εδώ δεν είναι Ιράν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις γυναίκες”; Το εδώ δεν είναι Ιράν -που κόπηκε- μιλάμε για το νομικό καθεστώς που διέπει τον βίο μίας γυναίκας σε μία χώρα. Άρα, το να το κόψεις είναι εκ του πονηρού» αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη συνέχεια αναφέρεται στον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη και μια συζήτηση που είχαν στο περιθώριο προεκλογικής συγκέντρωσης στη Νέα Σμύρνη.

«Με τη λήξη της εκδήλωσης, με πλησίασε ο πατέρας του Στέφανου και ξέρεις τι μου είπε; “Παιδί μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και ξέρω ότι ήσουν από τους πρώτους που στήριξε πολύ δυνατά τον γιο μου”. Πώς συνάδει αυτό το ευχαριστώ του πατέρα με τη συμπεριφορά του γιου; Έχουν πολύ στενή σχέση».

  

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε δηλώσεις του που «έπαιξαν» μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά του, ακούγεται να λέει πως οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός «αν θέλει να έχει. Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημά της».

Ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η δήλωσή του αυτή ήταν προϊόν μοντάζ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα
Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ
Η Αγκυρα υποστηρίζει ότι οι αποφάσεις της Αθήνας δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα για την ίδια - Η αναφορά Κετσελί σε «γεωγραφικούς σχηματισμούς» των οποίων η κυριαρχία, κατά την γείτονα, δεν έχει μεταβιβαστεί στη χώρα μας
Αιγαίο 90
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς