Πολιτική

Παπαθανάσης: Εντός του Μαΐου θα ληφθούν μέτρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντός του Μαΐου θα ληφθούν μέτρα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων ενω μεσα σε 10 ημέρες ξεκινά η νέα δέσμη μέτρων για τα δάνεια τόνισε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως την Δευτέρα που θα ανοίξει το λιανικό εμπόριο θα επανεκκινηθεί το 25% της οικονομίας και έως την 1η Ιουνίου θα έχει επανεκκινηθεί το 70 με 75%.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup (για χαμηλότοκα δάνεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας χωρίς μνημόνια) τόνισε οτι αυτή δίνει μεγαλύτερη δυνάτοτητα να στηριχθούν οι επιχειρήσεις.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κάλεσμα Πολάκη για την Κεντρική Επιτροπή – «Μην δίνετε σημασία στα μηνύματα, δεν έχει αρμοδιότητα η αναπληρώτρια γραμματέας»
Ο βουλευτής Χανίων επιμένει ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά στο Wyndham, κατηγορεί κύκλους ότι επιδιώκουν τη διάλυση του κόμματος και ανοίγει νέο μέτωπο με την Αναστασία Σαπουνά για τη νομιμότητα της διαδικασίας
Παύλος Πολάκης 16