Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παππάς: Απαράδεκτη η στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3

Παππάς: Απαράδεκτη η στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3

Να καταδικάσει ο δημοκρατικός κόσμος τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3 ζητεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς καθώς και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Προηγήθηκε καταγγελία από τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ και τον δημοσιογράφο Στέλιο Νικητόπουλο, οι οποίοι δήλωσαν ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Ειδικά ο κ. Μπαξ βρέθηκε στο στόχαστρο και καταγγέλθηκε από τη ΝΔ, όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για ελλιπή κάλυψη των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Νικητόπουλος κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές που δέχεται από το στέλεχος της ΝΔ Θοδωρή Γιάνναρο. «Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του Capital.gr με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter» ανέφερε ο κ. Νικητόπουλος, παραθέτοντας την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία» σημειώνει σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Να καταδικάσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις την άθλια στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ καλεί με τη σειρά της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3» σημειώνει στην ανάρτηση της στο twitter η κ. Σβίγκου.

Το post που προκάλεσε αντιδράσεις

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις