Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Παππάς για Δένδια: Αυτό δεν ειναι ΝΔ, είναι παράρτημα τηλεοπτικού σταθμού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, στα όσα είπε ο Νίκος Δένδιας για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και το τι προτίθεται να κάνει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ανακαλέσει τη δέσμευση του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου προς τους νέους καναλάρχες πως θα πάρουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν για τις άδειες, ενώ δηλώνει πως “η ΝΔ αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν πληρώνουν οι ισχυροί” αλλά και πως στο Μοσχάτο μετακόμισε κάποιο παράρτημα τηλεοπτικού σταθμού και όχι η Νέα Δημοκρατία”.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Επικρατείας έχει ως εξής:

«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτή είναι η Ν.Δ. Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει σπυριά όταν υποχρεώνονται να πληρώσουν οι ισχυροί.

Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον –εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε