Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Να πληρώσουν οι σταθμοί μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

Το ΕΣΡ πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε οι τηλεοπτικοί σταθμοί να πληρώσουν ένα αντίτιμο μέχρι το διαγωνισμό τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε επίσης πως φιλοδοξεί μέχρι το τέλος του έτους όλες οι περιοχές να έχουν τηλεοπτικό σήμα. 

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων, ο κ. Παππάς τόνισε ότι το ΣτΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα.

Ερωτώμενος για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Παππάς, την χαρακτήρισε επιλογή, που εγγυάται μια προοδευτική διακυβέρνηση, την ώρα που άλλες, λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις, όπως ανέφερε, αρνούνται κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Click4more: Τηλεοπτικές άδειες: Ανοίγει ο δρόμος για τη διενέργεια νέας δημοπρασίας

 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αναφέρθηκε και στα οφέλη από την λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT3. «Ο Hellas Sat3 καταλαμβάνει την τροχιακή θέση της χώρας. Αν δεν καταλαμβανόταν από το δορυφόρο, η θέση αυτή θα χανόταν. Ορισμένοι ειρωνεύονται τον HellasSat3 . Θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες για το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης», ανέφερε ο Ν.Παππάς. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε