Πολιτική

Παραίτηση Βαρουφάκη: Προαναγγελία με καρφιά από τον Μάρδα

Λίγο πριν παραιτηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Μάρδας όχι μόνο μιλούσε για αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας αλλά κάρφωνε τον παραιτηθέντα πλέον υπουργό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσέξτε πως διαμορφώθηκε το σκηνικό της παραίτησης Βαρουφάκη.
Ώρα 08.31 μέσω twitter ο Γ. Βαρουφάκης ανακοίνωνε την παραίτηση του.
Λίγο νωρίτερα όμως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Μάρδας μιλούσε στο ΣΚΑΪ για αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας.
Μάλιστα ο κύριος Μάρδας ανέφερε ουσιαστικά πως χρειάζεται μία νέα ομάδα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Η δήλωση αυτή ουσιαστικά αποτελούσε κατηγορία για τον Γ. Βαρουφάκη, πως δηλαδή δεν είχε ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Και όλα αυτά ενώ ο Γ. Βαρουφάκης δήλωνε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα υπέγραφε συμφωνία και πως θα παραιτούνταν σε ερίπτωση που στο δημοψήφισμα επικρατούσε το ”όχι”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απέρριψαν τα αιτήματα Καρυστιανού για κατάθεση στεφάνου για την 28η Οκτωβρίου: «Ήρθε η ώρα να χάσουν την εξουσία και να λογοδοτήσουν»
Η επικεφαλής της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» καταγγέλλει στοχευμένο αποκλεισμό του κινήματος από τις επίσημες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - «Μου είχαν πει ότι η πολιτική είναι βρώμικη, το βιώνω καθημερινά»
Μαρία Καρυστιανού, Ελπίδα για τη Δημοκρατία
7
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
54
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5