Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παραλίγο ξύλο στη Βουλή! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τι με κοιτάς ρε έτσι, με γουστάρεις; – “Άντε γ@μ…” του απάντησε ο Μανιάτης

Παραλίγο ξύλο στη Βουλή! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Τι με κοιτάς ρε έτσι, με γουστάρεις; – “Άντε γ@μ…” του απάντησε ο Μανιάτης

– Ήταν τόσο έντονο το επεισόδιο που οι αστυνομικοί της Βουλής ήταν έτοιμοι να παρέμβουν
– Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Μανιάτης κοίταξε τον κ. Μουμουλίδη στον καυγά που είχε με την κα Χριστοφιλοπούλου
– Ο κ. Μουμουλίδης έλεγε στον κ. Μανιάτη να μην τολμήσει να τον ξανακοιτάξει κατά αυτό τον τρόπο
– Ο κ. Μανιάτης φώναζε στους διαδρόμους της Βουλής: “Αυτό είναι το ήθος της Αριστεράς, είστε καθεστώς”

Ένα επεισόδιο που μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί ανάμεσα σε δύο βουλευτές σημειώθηκε το απόγευμα στη Βουλή, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θέμη Μουμουλίδη και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι παραλίγο κυριολεκτικά να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας προέκυψε ένα επεισόδιο ανάμεσα στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριατοφιλοπούλου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη. Στην κόντρα τους παρενέβη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος υπερασπίστηκε τη συνάδελφό του και προφανώς κοιτούσε με κάπως άγριο βλέμμα τον κ. Μουμουλίδη.

Αυτό το βλέμμα όμως ήταν αρκετό για να παρεξηγηθεί ο κ. Μουμουλίδης. Έτσι όταν βρήκε εκτός αίθουσας της Ολομέλειας τον κ. Μανιάτη του είπε σε έντονο ύφος: “εμένα μην με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο” για να του απαντήσει ο πρώην υπουργός: “Τι λες ρε μεγάλε που θα σε ρωτήσω για να σε κοιτάξω κιόλας”.

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Μουμουλίδης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στους διαδρόμους της Βουλής, του απάντησε με οργισμένο ύφος: “Εμένα δεν θα με κοιτάς, γιατί με κοιτάς; με γουστάρεις και με κοιτάς;”.

Η απάντηση του κ. Μανιάτη στον κ. Μουμουλίδη ήταν: “Άντε ρε γαμ..ου”.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε σχεδόν και στο περιστύλιο της Βουλής, με τους δύο ανθρώπους να κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια με υβρεις εκατέρωθεν.

Ο κ. Μουμουλίδης συνέχιζε στο ίδιο ύφος και ο επίσης οργισμένος κ. Μανιάτης φώναζε: “αυτό είναι το ήθος σου, αυτό είναι το ήθος της Αριστέρας, για αυτό είστε καθεστώς.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων στο καφενείο της Βουλής, το επεισόδιο έληξε κυριολεκτικά λίγο πριν την επέμβαση του φρουραρχείου της Βουλής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε