Πολιτική

Παραλήρημα στελέχους της ΝΔ: Αναρχοκομμουνιστές, η καινούργια πτέρυγα σας περιμένει!

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Facebook εξαπέλυσε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, που δεν έκρυψε πως είναι υπέρμαχος της θεωρίας των δυο άκρων και ζήτησε να… φυλακιστούν στην ίδια πτέρυγα με τους κρατούμενους για τη Χρυσή Αυγή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Τσούζει η αλήθεια αναρχοκομμούνια….. μετά τους εγκληματίες Εθνικομπολσεβίκους έρχονται και τα μαντάτα για τους εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές. Η καινούργια πτέρυγα σας περιμένει και αν έχουν λίγη φαντασία οι ανακριτές και οι εισαγγελείς, πρέπει να σας βάλουν μαζί για να αλληλοεξοντωθείτε», είναι η τελευταία (χρονικά) ανάρτησή της.

Νωρίτερα, είχε εξισώσει τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό με την Αριστερά και τον κομμουνισμό. «Ο αληθινός εχθρός είναι ο ολοκληρωτισμός. Είτε στολίζεται με σβάστικα, είτε κρατάει σφυροδρέπανο. Ένα είναι βέβαιο ότι ανήκουν και τα δύο στην αριστερά και ο κομμουνισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός», έγραψε.

Αυτά, σήμερα. Γιατί η ίδια είχε κάνει μια περίεργη ανάρτηση και χθες, όπου επιτέθηκε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα για τη δήλωσή της, σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως «όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου».

Ζήτησε να συλληφθούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους ψηφοφόρους τους για τις δολοφονίες της Marfin αλλά και άλλων, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Παύλου Μπακογιάννη ή του Ν. Μομφεράτου και του Αλ. Αθανασιάδη – Μποδοσάκη!

Έγραψε στο Facebook η πολιτευτής της ΝΔ:

“Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου”. Μητέρα Παύλου Φύσσα. Μια χαρά! Παρακαλείται η δικαιοσύνη να προβεί στα δέοντα για να συλλάβει όλο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΎΑ μαζί με τους ψηφοφόρους του για τις δολοφονίες των Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία, Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν, Γεώργιος Θεοφανόπουλος, Γ. Πανταζόπουλος, Μ. Τσιμπούρης, Δημήτρη Μίχα, Σωκράτη Γκιόλια, Χρήστος Μάτης, Βασίλειος Μπούρας, Γεώργιος Γεωργίου, Γεώργιος Δουγένης, Νικόλαος Γεωργακόπουλος, Νικόλαος Τσιμπούρας, Ιωάννης Βάρης, Απόστολος Βέλλιος, Κωνσταντίνος Ζάμπαλας, Αναστάσιος Μηζύθρας, Χαράλαμπος Αμανατίδης, Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας, Γιώργος Βασιλάκης,Περικλής Ρεπαπής, Γιάννης Μεμετζίδης, Εμμανουήλ Κοντόπουλος, Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης. Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ “Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς”.

(σ.σ. Εκ παραδρομής γράφτηκε πως η κα Σιδέρη ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια με σχόλιό της στο Facebook υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ υποψήφια βουλευτής και δεν είναι στέλεχος σε κανένα κόμμα και ότι έχει παραιτηθεί από τη ΝΔ εδώ και ενάμισι χρόνο.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε την τροπολογία για αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Χοντραίνει το παιχνίδι! Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλείται να απαντήσει για τις υποκλοπές ο επικεφαλής της ΕΥΠ

Εξηγήσεις στη Βουλή καλούνται να δώσουν οι επικεφαλής ΣΔΟΕ και ΕΥΠ

Πρόσκληση σε μονομαχία! Τσίπρας: Να έρθει στην Βουλή να απαντήσει ο πρωθυπουργός! Καταγγέλεται σχέδιο Μαξίμου για δίωξη του ΣΥΡΙΖΑ αλα Χρυσή Αυγή!

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επόμενοι είμαστε εμείς! Σχέδιο Μαξίμου! Παρακολουθούν τα τηλεφωνά μας και με τη συνδρομή “προθύμων” δικαστικών θα διώξουν την Αριστερά!

Προσπάθεια εξίσωσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στο Ευρωκοινοβούλιο

Ποιός αποκάλεσε αλλοδαπή βολεμένη συνδικαλίστρια την Κωνσταντίνα Κούνεβα;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια: «Οι πολίτες θέλουν φθηνότερο καλάθι, όχι ακριβότερες δικαιολογίες»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα επιτίθεται στο Μαξίμου για το τέλος του πλαφόν στα περιθώρια κέρδους και τη συμφωνία με τη βιομηχανία τροφίμων για πάγωμα τιμών
ΕΛ.Α.Σ. 5
Η «δεξιά στροφή» Κασσελάκη, η έξοδος Τζάκρη και τα μηνύματα από τη ΝΔ
Η αποχώρηση της πρώην αντιπροέδρου από τους Δημοκράτες ανέδειξε την ιδεολογική μετατόπιση του κόμματος προς το φιλελεύθερο Κέντρο – Τι λένε Μαρινάκης και Γεωργιάδης για τα σενάρια προσέγγισης με την Πειραιώς
Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος, Πλακιωτάκης και Κασσελάκης 7
Αντώνης Σαμαράς: «Γενναίο βήμα» η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το Ισραήλ, η ελληνική κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη συγκυρία
Ο πρώην πρωθυπουργός ζητά από την Αθήνα να στηρίξει και την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων, κάνοντας λόγο για «ανάχωμα» απέναντι στα επεκτατικά σχέδια Ερντογάν
Αντώνης Σαμαράς
Νέα πυρά Παππά κατά Φάμελλου για την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: «Η στρατηγική ψηφίστηκε εν κενώ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει στο ψυγείο»
Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ζητά επαναχάραξη πορείας πριν από τις εκλογές και απορρίπτει τη λογική της ατομικής προσχώρησης στο νέο κόμμα
Νίκος Παππάς
Νάντια Γιαννακοπούλου: Δυσκολεύει αντικειμενικά ο στόχος της πρώτης θέσης για το ΠΑΣΟΚ
Η βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών μίλησε για αυξανόμενη ρευστότητα στην πολιτική σκηνή ενόψει εκλογών, άνοιγμα προς Κέντρο και Κεντροαριστερά και φορολόγηση των τραπεζικών υπερκερδών
Νάντια Γιαννακοπούλου, ΠΑΣΟΚ
9