Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Παρασκευόπουλος: Οργισμένη διάψευση για τον δράστη της επίθεσης κατά αστυνομικών!

Παρασκευόπουλος: Οργισμένη διάψευση για τον δράστη της επίθεσης κατά αστυνομικών!
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Τριάντα περίπου άτομα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης, 01.11.2018 στην Πειραιώς και ο Νίκος Παρασκευόπουλος παίρνει θέση για τα όσα γράφτηκαν.

Όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη. Πώς “εμπλέκεται” ο Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος απαντά.

Το χρονικό

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Πληροφορίες που είδαν το “φως” της δημοσιότητας ανέφεραν πως ένας εκ των δραστών, φέρεται να είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον Πακιστανού, αλλά απελευθερώθηκε εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο… άμεσα ενδιαφερόμενος, Νίκος Παρασκευόπουλος, διέψευσε τα παραπάνω με μια οργισμένη δημοσίευση στο Facebook, στην οποία κάνει λόγο για συκοφαντίες.

Παρασκευόπουλος

Αναλυτικά ο Νίκος Παρασκευόπουλος αναφέρει:

“Με αφορμή νέα ψευδή είδηση περί αποφυλάκισης δράστη με το Νόμο Παρασκευόπουλου

Όπως φαίνεται η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων περί το «Ν. Παρασκευόπουλου» έχει φουλάρει τις μηχανές της.
Η νέα ψευδής είδηση αναφέρεται σε Ρομά (γιατί άραγε η ειδική αναφορά μειονότητας;) δράστη του οποίου η ποινή ανεστάλη την 31/10/2018 για μια τριετία, χωρίς οποιαδήποτε χρήση αποσυμφορητικών διατάξεων, όπως ο «νόμος Παρασκευόπουλου».

Πρόσθετη σχεδόν περιττή λεπτομέρεια, ότι η ισχύς του τελευταίου αποσυμφορητικού νόμου που ψηφίστηκε με τη συμβολή μου έχει ούτως ή άλλως λήξει από 21.9.2017 (νέος νόμος 4489).

Η μισαλλοδοξία έχει φθάσει από καιρό σε επίπεδα ασυδοσίας. Και κάποιοι παριστάνουν πως αγνοούν, ότι όχι μόνο ο πρώτος ισχυρισμός, αλλά και η διάδοση συκοφαντιών ενδιαφέρουν εξίσου τον Ποινικό Κώδικα”.

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις