Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Παρατείνεται η προθεσμία ρύθμισης οφειλών προς ΟΤΑ – Ο Θεοδωρικάκος δέχτηκε το αίτημα της ΚΕΔΕ

Παρατείνεται η προθεσμία ρύθμισης οφειλών προς ΟΤΑ – Ο Θεοδωρικάκος δέχτηκε το αίτημα της ΚΕΔΕ

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών προς τους Δήμους και τα Νομικά τους, για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ. Καταληκτική ημερομηνία πλέον θα είναι η 31η Δεκεμβρίου 2019.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη προκειμένου να γίνει παράταση για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ.

Η συγκεκριμένη προθεσμία έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου και ο κ. Θεοδωρικάκος μετά το αίτημα του κ. Πατούλη συνεννοήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο προκειμένου να κατατεθεί η συγκεκριμένη τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης εκ μέρους των πολιτών, έως και την 31η Δεκεμβρίου 2019.

Να σημειωθεί πως η παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διευκολυνθούν πολίτες και επαγγελματίες, οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπόρεσαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για την αποπληρωμή οφειλών τους προς τους Δήμους και στα Νομικά πρόσωπα των Δήμων.

Δείτε την επιστολή Πατούλη:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/09/epistoli-kede.pdf”]

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις