Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Έξαλλος ο Βασίλης Λεβέντης! [vid]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μύδρους εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο επίσημο μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης.

Μετά τα επίσημα μηνύματα του Προκόπη Παυλόπουλου, του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Βούτση, ο Βασίλης Λεβέντης ανέβηκε στο βήμα που βρισκόταν μπροστά στη Βουλή, για τις δικές του δηλώσεις μετά την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Και τότε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων… απασφάλισε! Ξεκίνησε λέγοντας: “Πρέπει να προσέξουμε μήπως από την Αριστερά της Επανάστασης, φτάσαμε στην Αριστερά των παρελάσεων. Εδώ δεν αγωνίζονται για να φύγουμε από το μνημόνιο, αλλά ποιός θα το εφαρμόσει πιο σκληρό. Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζονται ποιός θα φέρει σκληρότερους όρους μνημονίου. Όχι πώς θα απαλλαγούμε. Ξέρετε ότι η Ένωση Κεντρώων μπήκε στη Βουλή μετά 40 ετών αγώνες”.

Για να καταλήξει: “Δεν αγκαταλείπω τις προσπάθειες μέχρι τέλους, γιατί δύο κατηγορίες πολιτών με χρειάζονται: Οι νέοι που αναχωρούν στο εξωτερικό και οι γέροι που τους κόψανε τη σύνταξη οι κύριοι του Κοινοβουλίου. Απέναντι σ’ αυτούς υπάρχει ο Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων. Χρόνια πολλά“!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε