Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάρκινγκ για… ψώνια η Βουλή!

Βουλή πάρκινγκ

Η φράση ξέφραγο αμπέλι ταιριάζει γάντι, αν και το πάρκινγκ της Βουλής είναι κλειστού τύπου και πολύ καλά φυλασσόμενο… Βλέπετε δεν είναι θέμα φύλαξης, αλλά νοοτροπίας.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ” το κατά τα άλλα “άβατο” στο πάρκινγκ γκρεμίστηκε συθέμελα.

Για την ακρίβεια εντοπίστηκαν πολλοί οι οποίοι χρησιμοποιούν το πάρκινγκ παρά το γεγονός ότι δεν είναι ούτε βουλευτές, ούτε εργαζόμενοι ή έστω σχετικοί με τη Βουλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha όλα ξεκίνησαν όταν έγινε ο… κακός χαμός στο πάρκινγκ καθώς εργαζόμενοι δεν μπορούσαν να βρουν θέση για να παρκάρουν.

Το πάρκινγκ διαθέτει περίπου 800 θέσεις, ωστόσο το… μαγικό χαρτάκι της άδειας εισόδου έχει εκδοθεί κατά καιρούς σε περισσότερα από 4.000 αντίτυπα.

Βουλή πάρκινγκ

Πάρκνγκ για… ψώνια

Κάπως έτσι εκείνοι που έχουν άδεια εισόδου στο πάρκινγκ είναι πολλαπλάσιοι των θέσεων.

Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόβλεψη και έτσι διαθέτουν άδεια εισόδου ακόμη και σύζυγοι βουλευτών περασμένων ετών οι οποίες χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του Κοινοβουλίου για να κάνουν τη βόλτα τους ή τα ψώνια τους στο κέντρο.

Ακόμη χειρότερη είναι η καταγγελία ότι στον χώρο εντοπίστηκαν να παρκάρουν και καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι δήλωναν συνεργάτες του… τάδε βουλευτή.

Άλλωστε στην Ελλάδα ισχύει πάντα ότι είσαι ό,τι δηλώσεις…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις