Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: «Δίνει τόπο στην οργή» για τον Λοβέρδο – Ουδέν σχόλιο για την δήλωσή του ότι «δεν είναι πρόσωπο που διαγράφεται»

ΠΑΣΟΚ: «Δίνει τόπο στην οργή» για τον Λοβέρδο – Ουδέν σχόλιο για την δήλωσή του ότι «δεν είναι πρόσωπο που διαγράφεται»

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση πηγών του ΠΑΣΟΚ που ρωτήθηκαν από δημοσιογράφους για την δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι «δεν είναι πρόσωπο που διαγράφεται».

Βέβαια οι ίδιες πηγές του ΠΑΣΟΚ φρόντισαν να υπενθυμίσουν πως «ισχύει στο ακέραιο» το σχόλιο που είχαν κάνει προ ημερών, όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος διαφοροποιήθηκε ανοιχτά από την θέση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, να μην «αποκαλύπτει» το πρόσωπο που θα υποδείξει για πρωθυπουργό, στην περίπτωση μη αυτοδυναμίας και στις δεύτερες βουλευτικές εκλογές.

Τότε, στις 23/3/2023, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

Πάντως αυτό το σχόλιο αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετό για να κάνει τον Ανδρέα Λοβέρδο να αλλάξει στάση, επαναλαμβάνοντας και σήμερα πως «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», πετώντας παράλληλα το «γάντι» στη Χαριλάου Τρικούπη με τη δήλωση: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται. Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ”φας” εύκολα, τέλεια και παύλα».

Εκείνο που πρόσθεσαν επιπλέον σήμερα οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ήταν πως «το ΠΑΣΟΚ είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη», αποφεύγοντας να διευκρινίσουν ποιόν ή ποιούς «συγκαταλέγουν» στο σύστημα αυτό…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις