Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Πολάκη: «Ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για “ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας” κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης, στοχοποιώντας τον σκιτσογράφο της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, Δημήτρη Χαντζόπουλο. 

“Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο.
Κανείς δεν απολαύει «ασυλίας» από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Στην ανάρτηση του, ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει τον σκιτσογράφο «κακέκτυπο ανθρώπινου είδους»:  «Αυτό το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημερίδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!
Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!
Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
ΥΓ. Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς