Πολιτική

Πατρινό Καρναβάλι 2017: Ο Δήμαρχος Πάτρας βγάζει selfie με καρναβαλιστές [pics]

Από πεζοδρόμιο παρακολούθησε τη νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, ενώ ούτε φέτος αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με δημότες της πόλης αλλά και επισκέπτες του Καρναβαλιού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το όνομα του Κώστα Πελετίδη, έγινε ευρύτερα γνωστό τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Δήμαρχος Πάτρας εκλεγμένος με το ΚΚΕ, σύρθηκε σε δίκη μετά από μήνυση του Χρυσαυγίτη, Μιχάλη Αρβανίτη γιατί δεν διευκόλυνε τις προεκλογικές δραστηριότητες της νεοναζιστικής οργάνωσης. Δίκη στην οποία αθωώθηκε παμψηφεί.

Εκτός όμως από τον Δήμαρχο και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη συμμετέχει στο Καρναβάλι με το πλήρωμα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
126