Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παχατουρίδης ή Πατούλης για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας;

Παχατουρίδης ή Πατούλης για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας;

Κατά πολλούς η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη θεωρείται δεδομένη, άλλοι όμως “βλέπουν” τον Ανδρέα Παχατουρίδη να επανέρχεται στο προσκήνιο της “μάχης” για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Το ποιος θα είναι ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και πλέον έρχονται στο φως πληροφορίες ότι ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μοιάζει πιο κοντά στο χρίσμα πλέον από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.
Μάλιστα σύμφωνα με το aftodioikisi υπάρχει ανατροπή στο “γαλάζιο” στρατόπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προ δεκαημέρου και πλέον οι δυο άνδρες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ο δήμαρχος Περιστερίου φαίνεται πως θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις το επόμενο διάστημα και όλα δείχνουν ότι θα ανακοινώσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής στα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου, ώστε στη συνέχεια η ΝΔ να παράσχει την στήριξή της.

Πηγή: aftodioikisi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις