Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παύλος Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή είναι η κατάληξη εκείνων που είχαν ως όπλα το μηδενισμό και τις επιθέσεις

Παύλος Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή είναι η κατάληξη εκείνων που είχαν ως όπλα το μηδενισμό και τις επιθέσεις

«Αυτή είναι η κατάληξη εκείνων που είχαν ως όπλα τον μηδενισμό, τον λαϊκισμό και τις επιθέσεις» ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις μαζικές αποχωρήσεις.

Στο καθιερωμένο briefing των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης είπε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν είναι δική μας δουλειά να σχολιάσουμε τις εξελίξεις σε ένα άλλο κόμμα αλλά μας κάνει να σκεφτούμε ποια ήταν η κατάληξη όλου αυτού που ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια, εκείνων που θα έσωζαν την χώρα, που έταζαν στους πάντες τα πάντα και χρησιμοποίησαν ως όπλα τους τον μηδενισμό, τον λαϊκισμό και τις επιθέσεις. Είναι ένα σημαντικό νέο και μάθημα για όλους μας πού οδήγησε αυτή η τακτική και τελικοί κριτές είναι οι πολίτες».

Κληθείς να πει αν ταιριάζει στο προφίλ της ΝΔ το σχόλιο περί «Black Friday» του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως: «Ο πρωθυπουργός στη Βουλή στην δευτερολογία του απαντώντας σε άλλο ένα κρεσέντο μηδενισμού και ισοπέδωσης από την αντιπολίτευση απάντησε με αυτό το σχόλιο για την εικόνα της στιγμής στην ολομέλεια της Βουλή. Και αυτή ήταν η πιο ακριβής αποτύπωση». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις