Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ – «Η υποκρισία σας περισσεύει, πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση»

Παύλος Πολάκης: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ – «Η υποκρισία σας περισσεύει, πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του Παύλου Πολάκη.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε αναφέρει πως ο Παύλος Πολάκης και να διαγραφεί, στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο «πολακισμός», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει και τον Νίκο Παππά από τα ψηφοδέλτια επειδή καταδικάστηκε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου δίνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, η οποία μιλά για υποκρισία, καθώς όπως λέει η κυβέρνηση δε μπορεί να μιλά για στοχοποίηση όταν παρακολουθούσε το μισό πολιτικό σύστημα, δημοσιογράφους και την ηγεσία του στρατεύματος.

Αναλυτικά η δήλωσή της

«Κύριε Οικονόμου, η υποκρισία σας περισσεύει.

Πάει πολύ να μιλάτε για σεβασμό στους Θεσμούς, ενώ παρακολουθούσατε το μισό πολιτικό σύστημα, δημοσιογράφους και την ηγεσία του στρατεύματος.

Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δικαστών όταν κορυφαία στελέχη της παράταξης σας απειλούσαν με φυλακή και ότι «θα γδάρουν» δικαστικούς λειτουργούς.

Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δημοσιογράφων, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε από το βήμα της Βουλής «συμμορία» και «υπόκοσμο» δημοσιογράφους.

Για όλα τα παραπάνω η εισαγγελία ουδέποτε έδειξε την παραμικρή ευαισθησία, ανοίγοντας σήμερα έναν επικίνδυνο δρόμο ποινικοποίησης της πολιτικής.

Τέλος, εμείς έχουμε στο κόμμα μας στελέχη που έφεραν 250 εκ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο ενώ εσείς επιμένετε να κρατάτε όσους το ζημίωσαν με απευθείας αναθέσεις.

Θα μας κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη».

Ανακοίνωση-απάντηση στην Πόπη Τσαπανίδου από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ. 

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της κ. Τσαπανίδου δυσκολευόμαστε να βρούμε τις διαφορές με αυτά που λέει ο κ. Πολάκης. Επί της ουσίας λένε ακριβώς τα ίδια. Το μόνο που λείπει είναι τα ονόματα και οι φωτογραφίες». 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις