Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης για Στέλιο Κούλογλου: Καμιά στενοχώρια που έφυγε

Παύλος Πολάκης για Στέλιο Κούλογλου: Καμιά στενοχώρια που έφυγε
Eurokinissi

Θέση για την ανεξαρτητοποίηση του Στέλιου Κούλογλου από την ομάδα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε ο Παύλος Πολάκης. «Αυτός που έλεγε για ισοπαλία Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ του 2021, δίνοντας χείρα βοήθειας στον Κυριάκο», σχολίασε ο κ. Πολάκης που έκανε σχετική ανάρτηση στα social media.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στον Στέλιο Κούλογλου, που αποχώρησε από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κράτησε την έδρα στην ευρωβουλή.

Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε πως ο Στέλιος Κούλογλου κατά καιρούς «χείρα βοηθείας» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τον κατηγόρησε πως στοχοποιούσε προσωπικά και τον ίδιο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ανεξάρτητος, πλέον, ευρωβουλευτής εξέφραζε απόψεις που έπλητταν τον προεκλογικό αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει καμία στενοχώρια που αποχώρησε από την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κούλογλου:

«Για να ξέρουμε ποιος έφυγε σήμερα!!!

-Αυτός που στοχοποιούσε μονίμως εμένα (φωτο 1)

-Αυτός που έλεγε για ισοπαλία Τσίπρα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ του 2021 δίνοντας χείρα βοήθειας στον Κυριάκο

-Αυτός που έλεγε πως Τράπεζα ή η ΔΕΗ δεν μπορούν να περάσουν στο δημόσιο, κάτι που συμπεριλήφθηκε τελικά στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

(αλλά από τους 53 κ.λπ. κ.λπ. δεν το έλεγε κανείς στις ομιλίες τους βέβαια …)

Αυτός έφυγε σήμερα….ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ !».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου με μία αιχμηρή επιστολή προς τον Στέφανο Κασσελάκη, είχε ανακοινώσει το πρωί της Δευτέρας (23.10.2023) πως αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ανεξαρτητοποιείται.

Στην επιστολή του άφηνε αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για τον τρόπο που προβάλλει την προσωπική ζωή του όσο και για τις θέσεις του, όπως αυτές διατυπώθηκαν στον ΣΕΒ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις