Πολιτική

Παύλος Πολάκης μετά την επανεκλογή Νίκου Ανδρουλάκη: Περισσότερο από ποτέ αναγκαίος ένας μεγάλος ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την εκτίμηση ότι η επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ βάζει στο αρχείο τα σενάρια για πολιτική προσέγγιση της Χαριλάου Τρικούπη με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης συμπλήρωσε στο σχόλιό του ότι τα αποτελέσματα της 13ης Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν τίποτε στους κόλπους της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

«Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρά τη μαζικότητα της συμμετοχής, από τη μια δεν συνιστά αλλαγή πορείας εντός της εν γένει προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης, από την άλλη βάζει στο αρχείο ευρύτερα σενάρια και σχέδια ανακατατάξεων στον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, αναδεικνύεται η ανάγκη για έναν ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο, με πρόγραμμα και σχέδιο για το αύριο της χώρας, πολιτικό όχημα και κορμό της συμμαχίας εκείνης που θα εγγυηθεί την υλοποίηση του νέου κοινωνικού συμβολαίου της επόμενης δεκαετίας προς όφελος των πολλών! Δηλαδή των δυνάμεων της εργασίας, της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικού κόσμου και της νεολαίας μας.

Με τα μάτια στραμμένα στην κοινωνία, σήμερα για την αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος και αύριο για τα στιβαρά χέρια που θα κρατούν το τιμόνι της χώρας, προχωράμε στο χτίσιμο του νέου ΣΥΡΙΖΑ, ως ατμομηχανή της αλλαγής που έχει ανάγκη ο λαός… και που είναι προ των πυλών!», κατέληξε στο σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης και Κυρανάκης καλούν τον Τραμπ να παρέμβει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μπορεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη»
Τα δύο «γαλάζια» στελέχη υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στη Βρετανία, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη παρακαταθήκη για τον δυτικό πολιτισμό
Κυρανάκης και Γεωργιάδης 19
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το κόμμα Καρυστιανού: «Δεν συνθέτει, αλλά λειτουργεί με αρχηγικά στερεότυπα»
Κλιμακώνεται η αμφισβήτηση προς την ηγεσία - Τρία ακόμη πρώην στελέχη κάνουν λόγο για έλλειμμα συλλογικότητας, συγκεντρωτική λειτουργία και απόκλιση από τις ιδρυτικές αρχές του κινήματος
Μαρία Καρυστιανού 37
Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω
Ανάλυση του ΙΝΑΤ συνδέει τις πρόσφατες πυρκαγιές με τις καθυστερήσεις στην αναβάθμιση του δικτύου διανομής και θέτει ερωτήματα για τις προτεραιότητες της διοίκησης, τις επενδύσεις, τα μερίσματα και την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων
O Αλέξης Τσίπρας (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Ο πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση με την Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση
Κυριάκος Μητσοτάκης
6
ΕΛΑΣ κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την κατάρρευση οροφής στο Νοσοκομείο Κορίνθου: Έργα «επικοινωνιακής βιτρίνας» στο ΕΣΥ
Το περιστατικό στο Νοσοκομείο Κορίνθου, λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια έργων ανακαίνισης από τον υπουργό Υγείας, πυροδοτεί νέα πολιτική αντιπαράθεση για την κατάσταση του ΕΣΥ
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ΤΕΠ πριν από λίγες ημέρες ΓΡ.ΤΠ.