Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης κατά Δρίτσα: «Όταν προσκυνάς τον ΣΚΑΪ πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή»

Παύλος Πολάκης κατά Δρίτσα: «Όταν προσκυνάς τον ΣΚΑΪ πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή»
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Τον Θοδωρή Δρίτσα κατηγορεί ο Παύλος Πολάκης ότι «προσκύνησε τον ΣΚΑΪ για 5 λεπτά δημοσιότητας», με ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης».

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Θοδωρή Δρίτσα ότι οι δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη εξυπηρέτησαν την εσωκομματική του ομάδα και αναφέρει ότι «πέφτεις στα μάτια μας», συμπληρώνοντας παράλληλα ότι εκφράζεται ήπια για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να αποδείξει τα λεγόμενά του, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε μια φωτογραφία από την παρουσία του Θοδωρή Δρίτσα στο πάνελ πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και δίπλα ένα screenshot από το μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο του καναλιού, λέγοντας ότι «αυτό έπρεπε να κάνει» ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε και το όνομα του δημοσιογράφου που του είχε στείλει μήνυμα την περίοδο της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ήθελε να τον βάλει να κατηγορήσει το κόμμα, τις τάσεις του και τον Αλέξη Τσίπρα. 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτά δημοσιότητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!! (και εκφράζομαι ήπια).

Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις, όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ήθελαν με αφορμή τη διαγραφή μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσίπρα!

(Αντζολέτος λέγεται ο Δημοσιογράφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής)».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις