Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Οργισμένη ανάρτηση για τον Θάνο Πλεύρη – Η μητέρα του και τα μοριακά τεστ κορονοϊού

Παύλος Πολάκης
Φωτογραφία από: Facebook / Παυλος Πολακης

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως η 83χρονη μητέρα του «δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κόβιντ και υποκείμενα νοσήματα, με αρνητικό ράπιντ είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει γιατρός και να κάνει ΤΕΣΤ PCR».

Στην συνέχεια αναφέρει πως το νοσοκομείο επικαλείται «μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο», χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις για τον υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!! Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!

ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Φωτογραφίες από: Facebook / Παυλος Πολακης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις