Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παύλος Χρηστίδης στο newsit.gr για Φώφη Γεννηματά: «Αν δεν έτρωγες εσύ, δεν θα έτρωγε και η Φώφη»

Φωτογραφία Intime

Ο Παύλος Χρηστίδης βρίσκεται από νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών για να παραστεί στο λαϊκό προσκύνημα και μετέπειτα στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (27.10.2021) στις 14:00.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, είναι συντετριμμένος, και μίλησε στο newsit.gr για τη Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για έναν τρομερό άνθρωπο, δοτικό με μεγάλη δυναμική και τόνισε ότι «αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη στην παράταξη».

Ο κ. Χρηστίδης, όταν μπήκε στο παρεκκλήσι και είδε το φέρετρο, κατέρρευσε και λίγο μετά πλησίασε για να προσκυνήσει και να πει το δικό του αντίο στη Φώφη Γεννηματά.

 

Ο κ. Χρηστίδης είπε ότι η Φώφη Γεννηματά αδικήθηκε, αμφισβητήθηκε και ότι «την χτύπησαν σε όλα» στην πολιτική της πορεία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στενή συνεργασία που είχαν, λέγοντας ότι «δεν υπήρχε μέρα που να μην μιλήσουμε πρωί και βράδυ».

Παύλος Χρηστίδης στο Newsit για Φώφη Γεννηματά: «Αν δεν έτρωγες εσύ, δεν θα έτρωγε και η Φώφη»

«Ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο», επισήμανε ο Παύλος Χρηστίδης και υπογράμμισε ότι η Φώφη Γεννηματά «ήταν τολμηρή και δημιούργησε μια αδιαμεσολάβητη σχέση με τον κόσμο μακριά από ίντριγκες» ενώ πρόσθεσε πως ό,τι αντιμετώπισε στη ζωή της, το έκανε με αξιοπρέπεια.

«Αν δεν έτρωγες εσύ, δεν θα έτρωγε και η Φώφη», είπε στο newsit.gr ο Παύλος Χρηστίδης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις