Πέμπτη, 20 Ιουν.
32oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές 2023: Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μίλησε για την υποψηφιότητά του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Περιφερειακές εκλογές 2023: Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μίλησε για την υποψηφιότητά του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα
ΦΩΤΟ intime

Ο Άρης Καμπανός, πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μίλησε για το γεγονός, αλλά και για την οπαδική βία, αναφέροντας ως στόχο του «να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία».

Οι δηλώσεις του Άρη Καμπανού

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα».

Για την οπαδική βία: «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

Για το φιλικό που δεν έγινε μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις