Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Περιφερειακές εκλογές 2023: Ο Σγουρός διέγραψε τον Μιχάλη Μπέλλα μετά το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

Περιφερειακές εκλογές 2023: Ο Σγουρός διέγραψε τον Μιχάλη Μπέλλα μετά το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη

«Διαγράφεται ο Μιχάλης Μπέλλας από την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» γιατί με τις “απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας”, αναφέρει σε ανάρτηση του στα social media ο επικεφαλής της παράταξης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

“Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα», επισημαίνει ο Γιάννης Σγουρός, προσθέτοντας: “Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…”.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπέλλα

O Μιχάλης Μπέλλας νωρίτερα είχε γράψει εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ (όπως λέμε θα σου τον σφυρίξω…). Παλιότερα, εδώ στην Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες λέγαμε το εξής ρητό: “Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να είσαι γέρος, π…ς, φτωχός και άσχημος” (βλ. συμμαθητή Γιώργο Μπακαλ…). Ευτυχώς ο Steven δεν είναι γέρος, φτωχός και άσχημος».

Ο «Αττικός Κύκλος Συνεργασιάς» έκανε στη συνέχεια την εξής ανάρτηση: «Η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπελλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στη Ακροδεξιά. Είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή του από τον κ. Σγουρό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις