Πολιτική

Πεταλωτής για Καραμανλή: “Κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων”

  "Κανένας δεν είναι υπεράνω των νόμων και των εξεταστικών επιτροπών", απάντησε ο κ. Πεταλωτής ερωτηθείς αν ο Κ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Καραμανλής θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά -ως πρώην πρωθυπουργός – σε περίπτωση που κληθεί από Εξεταστική Επιτροπή για “τα παραποιημένα στοιχεία που έδινε η Ελλάδα στην ΕΕ”.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τα “greek statistics που έδινε η ΝΔ στην ΕΕ είναι πολύ μεγάλο ζήτημα, σε αυτό οφείλουμε εν πολλοίς την σημερινή κατάσταση, έχουμε ζητήσει εξεταστική και πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες των υπευθύνων για τον διασυρμό της χώρας”.

    Ερωτηθείς αν “ανοίγει ο δρόμος για Ειδικό Δικαστήριο για τον κ. Καραμανλή”, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι “μένω σε αυτά που είπα, τις ευθύνες τις καταλογίζει η Εξεταστική Επιτροπή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Τα greek statistics καίνε τον Καραμανλή και 3 υπουργούς του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
194