Δευτέρα, 27 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πέθανε ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ στις Αχαρνές

Πέθανε ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ στις Αχαρνές

Πέθανε ο υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών με την παράταξη του ΚΚΕ, την Λαϊκή Συσπείρωση, Βασίλης Τοπαλλιανίδης.

Ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης ήταν γιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος με το ΚΚΕ και στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου 2023. Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει πως ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης ήταν ένας λαϊκός αγωνιστής που βρέθηκε δίπλα σε κάθε φτωχό και αδικημένο, τιμώντας τον τίτλο του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ.

Μια σειρά επίσης σωματεία και μαζικοί φορείς έχουν εκδώσει αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Βασίλη Τοπαλλιανίδη.

«Η Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη και μεγάλο σεβασμό αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Τοπαλλιανίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη. Ο σύντροφος Βασίλης υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, για πολλά χρόνια επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών. Το σύντροφο Βασίλη, μαζί με το ΚΚΕ, αποχαιρετούν και χιλιάδες λαϊκοί άνθρωποι από το δήμο Αχαρνών και την ευρύτερη περιοχή που ο σύντροφος Βασίλης ως στέλεχος του ΚΚΕ τους υπερασπίστηκε απ’ όποιο μετερίζι τον χρέωσε το Κόμμα του. Ο λαός του Μενιδίου αποχαιρετά τον λαϊκό αγωνιστή γιατρό που βρέθηκε δίπλα σε κάθε φτωχό, σε κάθε αδικημένο τιμώντας τον τίτλο του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ. Η Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής και οι Κομματικές Οργανώσεις εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην γυναίκα του, Βιβή και τον γιο του Γιώργο καθώς και στους υπόλοιπους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα στους αγώνες μας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις